Nejnovější recenze ze sekce Via ferrata
- Vybrána česká značka na základě dobrých zkušeností s jinými produkty.
- Provedení odpovídá předpokladu, ověřeno hned po obdržení v praxi, vše funguje, mírně vyšší cena je asi odpovídající (např. dlaňové pojistky karabin).
Výhody na rozdíl od obdobného setu, zapůjčeného na místě (s karabinami se stahovací pojistkou) možno uvést porovnání v reálu:
- "ramena" s karabinami mají dostatečnou délku a neomezují tolik lezce / turistu,
- oko pro připojení k sedáku má taky vhodnou délku,
- dlaňové pojistky karabin jsou opravdu výhodou a vyplatí se jejich preference při nákupu i při zapůjčení setu.
- Za málo peněz ideálně muziky
- Polstrovaný sedák
- Luxusní zpracování a super materiál
Vyzkoušeno na ferratách po ČR. Za cca. rok a půl používání sem nepozoroval žádnou nevýhodu, ozkoušen dokonce i při pádu a vše funkovalo jak má, takže sem pořídil znovu.
Jedinou nevýhodou by mohla být světlost karabin na silnějších ocelových lanech, nebo řetězech, ale všude se mi zatím podařilo zacvaknout.
- Výborné karabinu, které se na rozdíl od jiných nesekají.
Mám vylezeno přes 400 ferrat sice se starším ferratovou brzdou, ale se stejnými karabinami, které mě nikdy nahradili a stále plné funkční.
Tuto brzdu jsem kupoval kamarádovi, který na ferratách začíná.
- Poměr cena/kvalita.
- velké karabiny s kterými se velice dobře pracuje
- opravdu malá brzda, díky tomu se set dá jednoduše nandat a sundat ze sedáku. U většiny ferratových setů toto neplatí a sundávání setu ze sedáku je za trest
- Velmi skladný a lehký
- s ferratovým setem sem velmi spokojen až na dvě drobnosti. Popruhy ve světlé barvě zrovna není ideální kombinace na skály, během dvou ferrat set vypadá ušmudlaný jako bych ho používal rok. A pro mě je zbytečně dlouhý a musím se pro karabiny hodně natahovat a taky se mi ještě nestalo u žádného setu že když ho navážu na sedák, tak karabiny mám až na zemi a to už sem měl různých setů asi pět.
- Kĺb pohyblivý
- Nemám
Výhodná cena, vyjde levněji, než kupovat samostatně sedák a zvlášť ferratový tlumič pádu.
V praxi jsem set ještě nevyzkoušel. Otestuji až v létě. Úvazek ocun dobře sedí, má kvalitní polstrování. Karabiny na tlumiči pádu sedí dobře v ruce, manipulace je snadná.
Výrobky konkurence neznám, nemůžu porovnat s konkurencí.
Podle mého osobního názoru se jedná o velmi vysoce kvalitní zboží za rozumnou cenu.
- správná velikost
- Lehké karabiny, snadná manipulace
- Český výrobce
- velmi pěkné provedení
- ergononické karabiny příjemné do ruky
- otočný kloub zabraňující zamotávání lan s karabinami
stejnou brzdu na ferratě používám víc jak rok a nikdy s ní nebyl problém.
helma vypadá dobře
sedák asi nebude mít využití, používáme lepší modely singing rock
Koupil jsem již druhý kus do rodiny ,
dobré rozpětí velikostí ,výhoda při půjčování ,
pohodlný sedák,
vypadá kvalitně,
dobrý poměr " cena-výkon"
oproti čistě feratovým sedákům je polstrovaný ,používám
ho i na lezení .
Po jedné sezoně rekreačního používání jsem s produktem spokojen a mohu doporučit .
Je to dárek, tak doufám, že bude spokojenost
Hmotnost
Kvalita
- nevýhody zatím žádné
+ padne dobře do ruky , šle se dobře přetáčejí.
- Dobře se zapínají karabiny, zámky jsou velice zlehka.
- Set je velmi lehký na váhu.
Salewa Via Ferrata Premium Attac
Přidáno: 13. září 2023
(naposledy upraveno 13. září 2023)
Zakoupeno v HUDYsport a.s.
Spokojenost.
Zobrazuji 21 - 40 ze 317 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...16 Další »