Nejnovější recenze ze sekce Via ferrata
- Velké, lehké karabiny
- Líbí se mi vzhled
- Tlumič pádu je docela velký
- Popruhy se motají i přes otočný spoj
Set má velké karabiny, což je super, navíc jsou lehounké a dobře se připínají. Tlumič pádu je docela velký, lepší by asi byl podlouhlý, navíc při chůzi Vás docela mlátí do noh, ale dá se vyřešit připnutím karabin dozadu na sedák. Navíc je zavřen na suchý zip, což mám strach, že se časem vychodí tím, že za to například zavadím apod., ale zatím se zdá, že drží dobře. Co se týče otočného systému popruhů, tak ten sice funguje, ale elastické popruhy se motají stejně přímo v té látce, takže je potřeba to jednou za čas z lana sundat a rozmotat, jinak se zkracují.
Perfektně sedí a nikde netlačí.
- Perfektní set
- Lehký
jsem naprosto spokojená
poměr cena
- Cenově výhodná nabídka
- Přilba je pro velkou hlavu těsná. Doporučuji před koupí vyzkoušet.
- snadná manipulace
Zakoupeno společně s prsákem Singing Rock Aladin. Zatím použito 2x. Pro mě jakožto začátečníka splňuje vše, co má. Dostatečný počet ok pro zavěšení dalších karabin atd.
- perfektně padnoucí helma
- velké a měkké dlaňové karabiny
- pohodlný sedák
- prsní úvaz má trochu kostrbaté dotahování
- funguje to :)
- Sedí perfektně
- Pohodlný
- Perfektní velké ergonomické karabiny-už nebudu mít poškrábané prsty při cvakání na lano
- Smršťovací popruhy se krásně stahují
- Otočná přezka zabraňující přetáčení popruhů
- Malá velikost páracího tlumiče
- Nemá avizované očko na odsedávací karabinu
ferratový set s obrtlíkem jsme si postupně pořídíli všichni v rodině, je skvělý i pro děti.
- už byl použít na ferratu a sedí jak kdyby byl šití na míru
žádná se zatím nenašla
- dvoufazova brzda
- objem sbaleného setu
- dobře provedené daňové karabiny
- dostatečně dlouhé připojovací oko - pohodlná manipulace při navazování
- ocenila bych trošku delší smyce
- vyšší cena
Vybírala jsem mezi cca 10ti druhy ferratových tlumičů a nakonec vyhrál tento. Obecně všechny značky se pohybují hmotnostně kolem 500g, to samé délka smyce (ramen) - cca 90cm - ocenila bych tedy spíš 100cm. Výhodou je dvoufazova brzda, kterou jsem zatím u tlumičů jiných značek nenašla. Naopak se na trhu rozmohlo zařazování různých kovových prvků do ferratových tlumičů (například otočná spojka proti zapletení smyc a podobně), které téměř nefungují a naopak je to spíš prvek na škodu, u kterého může dojít k defektu. Výběru prověřené značky nelituji.
dobrý poměr "cena/výkon".
Na feraty O.K.
Na skalní lezení by mohl být víc polstrovaný .
- pohodlný - vhodný na vícedélky
- pouze na feraty by stačil obyčejnější
úvazek nemám ještě moc vyzkoušený ,ale zatím spokojenost .
Pro toho ,kdo nechce lézt jen feraty je to dle mého názoru dobrá volba.
- Zvladne i 8 lété dítě, snadná manipulace
- Dobře sedí, lehký, kvalitní zpracování
Mám již tento ferratový set , se kterým jsem mnoho zažil v Alpách i v Dolomitech (nyní zakoupen pro rodinu). Perfektní zpracování sedáku, který využívám i pro lezení (na stěně, na skále), tedy nejen na ferraty (má poutka pro přichycení potřebného vybavení, které některé sedáky určené čistě na ferraty nemají. Perfektní vlastnost je možnost utažení nohaviček, perfektně pak sedí na těle. ferratové jištění s tlumičem pádů standardní provedení akceptující současný trend. helma základní, lehká, mně postačuje (účel zatím splnila - nárazy hlavou do sklály, ochrany při padajícím kamení). Líbí se mi výrobky společnosti Ocún, sympatické je, že jde o českou firmu.
- Supr váha
- Kvalita
Zobrazuji 81 - 100 ze 317 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...16 Další »