Nejnovější recenze ze sekce Via ferrata
skvělý poměr cena/ kvalita, pěkný design
Stručně, doporučuji, jsem spokojen.
dobrá cena za dobrou kvalitu
- Dobre karabinki, elastyczna lonża, absorber, uprząż unisize, bardzo fajna, helm pasuje
Kupilem na ferraty. Bardzo dobra cena i dobre recenzje. Dosyc czesto spotykana lonża. Dobrze dzialają karabinki.
- Vše ze setu sedí ( hlavně přilba je příjemná)
Tento set doporučuji, již jsem jej vyzkoušela na ferratách
- OK
Ok věc.
- Pohodlné karabiny s dlaňovým zámkem, se kterými jde lehce a rychle přecvakávat jištění. Úvazek má dostatečnou dýlku a díky stahovacím gumám se neplete při chůzi.
Pohodlné karabiny s dlaňovým zámkem, se kterými jde lehce a rychle přecvakávat jištění. Úvazek má dostatečnou dýlku a díky stahovacím gumám se neplete při chůzi. Super cena! Určitě doporučuji.
- perfektní ergonomie i váha. elastické popruhy jsou velmi dobrý nápad.
na feray doporučuji přidat i klasickou odsedku (smyčku + sroubovací karabinu)
kvalita/cena
- Vše skvěle funguje velmi kvalitní provedení.
- Cena za set
Funguje dobre, spokojenost! Doporucuji!
- kvalita
splnil všechna očekávání
- dobrá cena
- oko na odsednutí
funguje jak má
- Bezpečné a snadno ovladatelné jištění na ferraty.
Už jsem tohle jištění 2x zkoušel v Alpách a pecka. Krásně se ovládá a není tak hlučné jako rozhrkaný SingingRock, který jsem měl před tím půjčený od kamaráda.
- Cena, pružící popruhy, rychlé karabiny, velikost (maličký), transportní obal.
- Váha (karabiny jsou docela těžké).
Naprosto skvělý poměr cena / výkon. Kvalitně působící zboží, pokud párací tlumič pádů, pak bych se nebál Dynastopu. Spíše je třeba zvážit, že je vlastně na jedno použití a hodí se tak spíše občasným lezcům držícím se svých limitů. Tlumiče pádu s brzdou jsou univerzánější.
- Ideální poměr cena/hmotnost/komfort.
- Tenhle typ karabin mám nejradši, při delších ferratách snadná manipulace šetří čas.
- Minimální riziko "nedocvaknutí" karabiny.
- Zatím nic, ale ještě jsem do toho nespadnul a jestli to při pádu rupne, tak už to sem asi nenapíšu.
Mám za sebou desítky km ferrat všech obtížností a tenhle typ setu bych doporučil všem, začátečníkům i těm nejzkušenějším.
- přilba trochu hůř sedí,asi křivá hlava
cena a nabízenévlastnosti jsou velmi přijatelné
Reakce obchodu ECstore.cz
Ano, je to fajn volba!
Více o ferratovém setu Singing Rock Packet Ferrata zde: http://www.ecstore.cz...
je super
OK
Zobrazuji 261 - 280 ze 317 recenzí « Předchozí 1...12 13 [ 14 ] 15 16 Další »